Skip to main content

OMRON

Dan meet je het beter

OMRON Bloeddrukmeters Nr 1 aanbevolen merk door cardiologen*

*Voor bloeddrukmeters voor thuisgebruik in Europa (EU7) Kantar Insights, enquête onder 592 cardiologen (2021)

We helpen mensen overal ter wereld om gezonder en prettiger te leven

Wereldmerk nummer 1 voor bloeddrukmeters en vernevelaars

Klinisch gevalideerde betrouwbaarheid en nauwkeurigheid bij strenge tests door vooraanstaande gezondheidsinstanties

Met een gerust hart aanbevolen door artsen en apothekers

Populairste Producten

Onze producten

We streven ernaar de invloed van uw gezondheidsaandoeningen te minimaliseren en u in staat te stellen, een bevredigender en actiever leven te leiden, dankzij de door ons aangeboden producten.

Omron Resellers

Discover OMRON products near you

Locate your nearest pharmacy and medical store where you can discover OMRON's high quality products and receive advice in person.

Find a store
OMRON Connect

Uw gezondheidsgegevens – altijd bij de hand

De app ‘OMRON connect’ helpt u wijs te worden uit alle gegevens. U kunt tendensen bijhouden, uw voortgang controleren en uw gezondheidsgegevens gemakkelijk delen of uw resultaten exporteren voor gebruik in andere apps.

Al je metingen in één oogopslag

Een intuïtief, eenvoudig te gebruiken dashboard dat je gemiddelde dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse metingen weergeeft met kleurcodes, zodat je een overzicht hebt van je gegevens en je veranderingen direct herkent.

Rapporten die gedownload kunnen worden om te delen met je arts

Rapporten in PDF- en CSV-formaat die je kunt personaliseren en op ieder moment kunt downloaden om te delen met je arts.

Verbinding met Apple Health, Google Fit en Samsung Health

Synchroniseer de gegevens van je favoriete activiteit-app met OMRON connect om een volledig beeld te krijgen van je belangrijkste gezondheidsgegevens op één dashboard.

Bloeddrukdagboek

Uw metingen bijhouden met het Bloeddrukdagboek

Gezondheid & levensstijl

Ontdek manieren om een bevredigender leven te leiden, met een gezonder hart en ademhalingsstelsel, en zoek advies over pijnbestrijding en een actieve levensstijl.

Bloeddrukdagboek en Bloeddrukpas (gratis download) om uw metingen bij te houden

Bloeddrukdagboek en Bloeddrukpas (gratis download) om uw metingen bij te houden Wat is bloeddruk en wat betekenen de metingen? Bloeddruk is een maat van de kracht waarmee het bloed tegen de wanden van de bloedvaten stroomt. De bloeddrukmetingen hebben twee cijfers (bijvoorbeeld 118/78 mmHg, wat staat voor systolisch/diastolisch of SYS/DIA).

Meer lezen

Bloeddrukmeting en een bloeddrukgrafiek begrijpen

Bloeddrukmeting en een bloeddrukgrafiek begrijpen Hoe moet u de bloeddrukmeting interpreteren? De bloeddruk wordt gemeten in millimeters kwikdruk, mmHg. De bloeddruk bestaat uit twee waarden, zoals 130/80; dit wordt uitgesproken als “130 over 80”. De eerste waarde is de systolische bloeddruk, de maximumdruk in het bloed als uw hart slaat en het bloed in …

Meer lezen

Uw bloeddruk verlagen

Uw bloeddruk verlagen Er zijn veel manieren om een blijvende verlaging van uw bloeddruk te realiseren. Sommige manieren kunnen een radicale verandering van levensstijl betekenen, maar andere kunnen relatief eenvoudig zijn. Beweging kan de bloeddruk verlagen Zelfs een kleine verandering in de mate van lichamelijke inspanning kan al een grote verandering in uw bloeddruk …

Meer lezen
Alle Bloeddrukmanagement bekijken
Selecteer maximaal 2 producten.