Skip to main content

OMRON connect

Intelligente controle voor een gezonder hart

Meer kennis, betere gezondheid

De OMRON connect-app verzamelt en consolideert de gegevens van je OMRON-apparaat en tracking-apps* nauwkeurig, zodat je een duidelijker beeld krijgt van je gezondheidssituatie en beter voor je hart kunt zorgen. OMRON connect is gratis; met een premium abonnement kun je extra functies en inzichten toevoegen aan je gegevens.

Begrijp je bloeddruk beter en hou controle over je gezondheid

Verbind je OMRON-apparaat met je favoriete activiteit-app voor smartphones (Apple Health, Google Fit, Samsung Health) om je bloeddruk, hartslag, vetgehalte, gewicht en activiteitsniveau vast te leggen. Het eenvoudig te gebruiken dashboard helpt je je metingen beter te begrijpen en trends te herkennen in je gegevens, zodat je je meer in controle voelt over je gezondheid.

Ontdek patronen in je gezondheidsgegevens, breng veranderingen aan in je leefstijl en controleer je vooruitgang

Bekijk je metingen en vergelijk ze met de aanbevolen bloeddrukwaarden van de European Society of Hypertension. Met het intuïtieve dashboard kun je gemakkelijk trends herkennen, vooruitgang bijhouden en gezondere gewoontes opbouwen over een langere periode.

Nauwkeurige gegevens om het gesprek met je arts te onderbouwen

Volg en bewaar de gegevens van je OMRON-apparaat en activiteit-app. Stel gepersonaliseerde rapporten samen in PDF- of CSV-formaat en deel ze, wanneer nodig, met het medisch team. Het hebben van een betrouwbaar, geïntegreerd rapport met je gegevens, zorgt voor betere gesprekken met het medisch team.

De eerste maand van je Premium-abonnement is gratis en daarna betaal je slechts € 9,99 per maand voor een jaarabonnement.

GRATIS proefabonnement

Meer Informatie Over Premium

Veelgestelde vragen

Kijk voor meer vragen op de ondersteuningspagina.

Ondersteuningspagina

Bronvermelding

* Apple Health, Google Fit, Samsung Health

** Via de CardioSignal-app. Nauwkeurigheid.

Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid

Selecteer maximaal 2 producten.