Skip to main content

Products

Activiteitenmeters

Lees verder om erachter te komen wat je moet weten over activiteitstrackers, of klik op 'Alles weergeven' om een breed scala aan OMRON stappentellers te ontdekken voor het bijhouden van activiteit.

Alles weergeven

Meest populaire producten

Activiteitenmeters

Walking style IV Zwart

The Walking style IV uses a highly accurate 3D sensor to help you track your steps and how many calories you burn.

Waarom zou ik een activiteitentracker gebruiken?

Een activiteitentracker houdt elke beweging nauwkeurig bij.

Een activiteitentracker motiveert u om meer te bewegen.

Een activiteitentracker helpt u een gezondere levensstijl te realiseren.

Wat is een pedometer?

Een activiteitsmeter (of pedometer) is een klein apparaatje dat in de palm van je hand past en gedurende de dag de voortgang van je fysieke activiteit bijhoudt. Een activiteitsmeter kan vastleggen hoeveel stappen je op een dag hebt gezet, hoe ver van huis je bent gegaan en hoeveel calorieën je hebt verbrand, en kan het verschil tussen wandelen en hardlopen detecteren.

De perfecte manier om een OMRON pedometer te gebruiken is door deze correct in te stellen zodat je stappen nauwkeurig worden geteld, door deze overal mee naartoe te nemen en door deze te verbinden met je laptop of computer zodat je je stappen over een langere periode kunt bijhouden.

OMRON activiteitstrackers zijn voorzien van een 3D-sensor die de nauwkeurigheid verzekert, zodat de pedometer gedurende de dag je stappen kan tellen, en dankzij het 7-daagse geheugen kun je je voortgang gedurende een week bijhouden. Sommige van de trackers hebben een riemclip, zodat je de tracker aan je kleding kunt bevestigen in plaats van deze in je zak te stoppen.

Selecteer maximaal 2 producten.