Skip to main content

Producten

Bloeddrukmeters

Lees verder om erachter te komen wat je moet weten over bloeddrukmeters, of klik op 'Alles weergeven' om een breed scala aan OMRON bloeddrukmeters te ontdekken voor controle van je bloeddruk.

Alles weergeven

Populaire producten

Populaire producten
Bloeddrukmeters

EVOLV

The blood pressure monitor that does it all for you.

In de spotlight

Wat zijn de voordelen van bloeddrukmeters?

Of er nu is vastgesteld dat je een hoge bloeddruk hebt (ook wel hypertensie genoemd) of je gezondheid wilt bijhouden, een bloeddrukmeter is thuis onmisbaar om je metingen onder controle te houden.

Wat zijn de voordelen van bloeddrukmeters?

Meters voor thuisgebruik zijn meestal digitaal en het hele meetproces is vrijwel automatisch. Hieronder wordt uitgelegd hoe je een bloeddrukmeter gebruikt: Doe de manchet om je bovenarm of pols en zet het apparaat aan. De manchet wordt opgepompt om de meting te starten en loopt leeg wanneer de meting is gedaan. De uiteindelijke meting verschijnt dan op het scherm. De gemiddelde meting moet rond de 120 voor systolisch en 80 voor diastolisch liggen. Als je bloeddrukmetingen constant hoger of lager dan dat liggen, is het raadzaam er met je huisarts over te praten.

Wat zijn de voordelen van bloeddrukmeters?

Van alle verschillende soorten bloeddrukmeters is de vingermeter wellicht niet zo betrouwbaar als de bovenarm- of polsmeter. Daarom biedt OMRON een breed scala aan klinisch gevalideerde meters, zodat je kunt beslissen welke bloeddrukmeter het beste is voor jou.

Waarom zou ik een bloeddrukmeter gebruiken?

Een bloeddrukmeter helpt een hoge bloeddruk te diagnosticeren en te controleren.

Een bloeddrukmeter kan risico's voor hart en bloedvaten helpen detecteren.

Een bloeddrukmeter geeft een vollediger beeld van de gezondheid van uw hart.

OMRON Connect

Uw gezondheidsgegevens – altijd bij de hand

De app ‘OMRON connect’ helpt u wijs te worden uit alle gegevens. U kunt tendensen bijhouden, uw voortgang controleren en uw gezondheidsgegevens gemakkelijk delen of uw resultaten exporteren voor gebruik in andere apps.

Meer kennis, betere gezondheid

De OMRON connect-app verzamelt en consolideert de gegevens van je OMRON-apparaat en tracking-apps* nauwkeurig, zodat je een duidelijker beeld krijgt van je gezondheidssituatie en beter voor je hart kunt zorgen. OMRON connect is gratis; met een premium abonnement kun je extra functies en inzichten toevoegen aan je gegevens.

Selecteer maximaal 2 producten.