Skip to main content

Betere inzichten. Exclusieve functies. Een gezonder hart.

Abonnement op OMRON connect Premium

Start je gratis proefperiode
Het is meer dan alleen je gezondheidsgegevens bijhouden

Exclusieve functies in Premium

Nieuwe functies in Premium en gepersonaliseerde inzichten geven je een completer beeld van je gezondheid in de palm van je hand. Laat je met zelfvertrouwen een levensstijl omarmen die goed voor je hart is en maakt betere gesprekken met je gezondheidszorgteam mogelijk.

Medicatie volgen en herinneringen

Om je bloeddruk in een gezond bereik te houden, is het belangrijk dat je je medicatie neemt zoals aanbevolen door je arts. Het volgen van je medicatie en dagelijkse herinneringen helpen je om je medicatie op tijd te nemen en gezondere gewoontes op te bouwen.

Gepersonaliseerde inzichten in je gezondheid

Het draait helemaal om jou. Dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse inzichten in je belangrijkste gezondheidsstatistieken maken het je makkelijker om dat wat goed is voor je hart te doen.

Superieure geconsolideerde rapportage

Gebruik nauwkeurige, begrijpelijke rapporten die je metingen integreren en automatisch kunnen worden gedeeld met je gezondheidszorgteam en je dierbaren. Je krijgt een completer beeld van je gezondheid, met je belangrijkste statistieken naast elkaar, waaronder bloeddruk, lichamelijke activiteit en medicatie.

Neem actie, verdien rewards!

Word beloond als je het juiste voor je hart doet. Door je bloeddruk te volgen, een gezond gewicht te handhaven, medicatie zoals voorgeschreven te gebruiken en lichamelijk actief te blijven, verdien je punten die voor cadeaubonnen kunnen worden ingewisseld. Trakteer jezelf, je hebt het verdiend.

Thumbnail

Meld je nu aan, je eerste maand is gratis

Start je gratis proefperiode

Boezemfibrilleren detecteren*

We hebben de handen ineen geslagen met CardioSignal, de toonaangevende app die een mobiele telefoon gebruikt om je hartritme te meten en potentieel boezemfibrilleren met 96% nauwkeurigheid detecteert**. Je Premium-abonnement omvat gratis en onbeperkt gebruik van de CardioSignal-app***. Resultaten worden automatisch opgeslagen in OMRON connect en kunnen met je arts worden gedeeld.

Loop jij misschien risico op boezemfibrilleren?

Boezemfibrilleren is de meest voorkomende aandoening die het hartritme verstoort en treft miljoenen mensen over de hele wereld. Veel mensen hebben geen symptomen, maar sommigen voelen wel hartkloppingen.

Loop jij misschien risico op boezemfibrilleren?

Hoge bloeddruk kan het risico op boezemfibrilleren verhogen. Zonder behandeling kan dit ernstige gevolgen hebben, zoals een hartaanval en een beroerte.

Loop jij misschien risico op boezemfibrilleren?

Mensen met boezemfibrilleren voelen vaak geen symptomen. Regelmatige controle is de beste manier om dit te detecteren en te behandelen om complicaties te voorkomen.

Loop jij misschien risico op boezemfibrilleren?

Met gratis en onbeperkte toegang tot de CardioSignal-app* kun je je smartphone gebruiken om je hart regelmatig op tekenen van potentieel boezemfibrilleren te controleren, en de resultaten met je arts te delen voor nacontrole indien nodig. CardioSignal heeft een detectienauwkeurigheid van > 96%* en is door cardiologen ontwikkeld op basis van meer dan tien jaar onderzoek.

Zie het totaalplaatje in een oogopslag

Het geeft jou en je gezondheidszorgteam een nauwkeurig beeld en compleet overzicht, voor meer controle, meer vertrouwen en een gezonder hart. Duidelijke rapporten die de belangrijkste gegevens integreren. Medicatie volgen en en monitoren van het hart voor gemoedsrust. Dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse inzichten in je gegevens die gezondere gewoontes bevorderen.

Word beloond voor een gezonde levensstijl

Start met het verzamelen van gezondheidsbeloningen wanneer je een Premium-abonnement neemt. Verdien punten wanneer je gezonde activiteiten voltooit en volg deze in je app. De punten worden toegekend wanneer je je apparaat synchroniseert. Telkens wanneer je 50.000 punten hebt, kun je die verzilveren voor een cadeaubon ter waarde van € 5. Ontdek hoe je punten kunt verdienen.

Veelgestelde vragen

Kijk voor meer vragen op de ondersteuningspagina.

Ondersteuningspagina

Bronvermelding

* https://www.ahajournals.org/doi/full/10.1161/CIRCULATIONAHA.117.032804

** Hiervoor moet je de CardioSignal-app downloaden. Gratis gebruik van CardioSignal wanneer je de app opent via de Omron connect-app. Omron connect en CardioSignal moeten niet worden gebruikt voor zelfdiagnose. Positieve detectieresultaten moeten altijd ter beoordeling en voor verdere diagnostische tests aan een arts worden doorgegeven.

Selecteer maximaal 2 producten.