NightView
NightView
NightView
NightView
NightView
NightView
Compatibel met de app Omron connect

NightView

HEM-9601T-E3

Automatische polsbloeddrukmeter

 • 3 jaar garantie
  3 jaar garantie
NightView meet de bloeddruk overdag volledig geluidloos. 's Nachts gebeurt dit ook nog eens automatisch, terwijl je diep blijft slapen.

NightView is de eerste polsbloeddrukmeter voor thuis die is ontworpen om 's nachts en overdag de bloeddruk te meten. Zelfs met een gereguleerde bloeddruk overdag heeft 1 op de 4 mensen nog een aandoening met de naam nachtelijke hypertensie.

NightView kan:

 • Een volledig beeld van de bloeddruk van je patiënt krijgen, zowel 's nachts als overdag
 • De voortgang van je patiënten in de gaten houden terwijl ze hun gegevens delen
 • 3 jaar garantie
  3 jaar garantie

Productvoordelen

Automatisch en nauwkeurig

Automatisch en nauwkeurig

NightView is afgestemd op verschillende levensstijlen en slaappatronen en meet automatisch de bloeddruk om 02.00 uur1 en 04.00 uur2 en vier uur nadat de nachtelijke modus is ingeschakeld3. Bovendien is de nauwkeurigheid van NightView klinisch gevalideerd in zittende en liggende positie, zelfs als de pols draait tijdens de slaap4.

Comfortabel en stil

Comfortabel en stil

Het polsmanchet van NightView heeft een innovatieve vormgeving voor comfort en gebruiksgemak. Bovendien heeft NightView verzonken knoppen om te voorkomen dat ze per ongeluk worden ingedrukt tijdens het slapen. Het apparaat pompt volledig geluidloos en meet door licht op te blazen en minder lang te drukken, zodat de slaap zo min mogelijk verstoord wordt.

Houdt gegevens bij met OMRON connect-app

Houdt gegevens bij met OMRON connect-app

NightView houdt bloeddrukgegevens bij en synchroniseert ze met de OMRON connect-app, die compatibel is met iOS 10 en hoger en Android OS 7 en hoger. Het intuïtieve dashboard biedt snel een overzicht van de bloeddrukpatronen. De voortgang van je patienten is eenvoudig en op afstand in de gaten te houden met de gegevens die ze delen.

Maak kennis met NightView

Klinisch gevalideerde nauwkeurigheid voor nachtelijke metingen thuis

Specificaties

Apparaattype
Polsbloeddrukmeter
Inclusief opbergetui
Ja
Verbonden
Ja
Consument of zorgverlener
Consument
Manchettype
Polsmanchet 13,5–21,5 cm
Validatie
Klinische validatie
Item gewicht (g)
110,00
Item afmetingen (mm)
55 x 101 x 17

Inhoud van de verpakking

 • Bloeddrukmeter
 • opbergetui
 • 2 “AAA” alkaline batterijset
 • Gebruiksaanwijzing
 • bloeddrukpas

Compatibiliteit

Klik hier voor een lijst met smartphones die zijn getest met OMRON connect.
Helaas werkt de KardiaMobile app nog niet in Nederland.

Gebruiksaanwijzing en ondersteuning

Customer Service

Contact OMRON

Gebruiksaanwijzing

Veelgestelde vragen

Dat betekent dat uw bloeddruk thuis wordt gemeten terwijl u slaapt.
Uw bloeddruk verandert voortdurend, ook ‘s nachts wanneer u slaapt. Dus zelfs als uw bloeddruk overdag normaal is, kan het zijn dat hij ‘s nachts hoger is. En dat verhoogt het risico op een beroerte.
Het toestel voert ‘s nachts drie bloeddrukmetingen uit. Twee daarvan gebeuren op vaste tijdstippen, namelijk om 02.00 uur en 04.00 uur. De derde meting hangt af van wanneer u gaat slapen. Die vindt plaats 4 uur nadat de nachtelijke meetmodus is aangezet.
Nee. De meetmomenten zijn vastgelegd op basis van een onderzoek rond het meten van de nachtelijke bloeddruk. Doorgaans slapen de meeste mensen om 02:00 en 04:00 uur en zien we dat hun bloeddruk op die momenten begint te veranderen.
Op basis van reeds uitgevoerd onderzoek zijn de meetmomenten vastgelegd op 02.00 uur, 04.00 uur en 4 uur nadat de nachtelijke meetmodus is aangezet. Op deze momenten slapen de meeste mensen en daalt de bloeddruk. Wat de referentiewaarde betreft, is de diagnostische referentiewaarde voor nachtelijke hypertensie vastgelegd in de nationale richtlijnen voor de behandeling van hypertensie. De referentiewaarde hangt dus af van land tot land.
Het is algemeen geweten dat de nachtelijke bloeddruk schommelt en afhankelijk is van wat u overdag doet, zoals sporten, het eten van zout of het drinken van alcohol. Daarom is het aanbevolen om uw bloeddruk iedere dag te meten, en niet gewoon één dag.
Het gebeurt vaak dat het polsmanchet te los zit. Voor een overzicht van alle foutcodes verwijzen we naar de gebruiksaanwijzing.
Ja, de nauwkeurigheid van de OMRON Nightview is klinisch gevalideerd, zelfs bij het neerliggen.
In dat geval wordt er in die nacht geen drie, maar slechts twee keer gemeten.
Als u de nachtelijke meetmodus annuleert en opnieuw opstart, wordt uw bloeddruk 4 uur daarna gemeten.
Ze kunnen 10.000 keer of 3 jaar gebruikt worden – het hangt ervan af wat zich het eerst voordoet.

Verzending en retournering

Verzendinformatie

Retournering