PocketTens
PocketTens
PocketTens
PocketTens
PocketTens
PocketTens

PocketTens

HV-F013-E
 • null
  3 jaar garantie

OMRON PocketTens is een krachtig en draagbaar TENS-apparaat dat in je hand past

 • OMRON PocketTens is een pijnverlichter die je helpt om pijn in gewrichten en spieren te verlichten. PocketTens is compact, veilig, gebruiksvriendelijk en kan overal discreet worden gebruikt.
 • Compleet met drie vooringestelde pijnprogramma's (arm/schouder, onderrug en been/voet) en twee massagestanden (kneden en stabiel), elk met tien instelbare intensiteitssterktes om pijn in verschillende lichaamsdelen te helpen verlichten.
 • Geschikt voor gebieden van het lichaam waar pijn het meest voorkomt: rug, schouders, gewrichten, benen, armen en voeten.
 • Inclusief duurzame Long Life pads met lange levensduur (1 paar) die tot 150 keer kunnen worden hergebruikt. Inclusief plastic opberghouder.
 • TENS is een klinisch bewezen technologie die uitgebreid wordt gebruikt door fysiotherapeuten en pijnspecialisten. Het helpt pijnsignalen te blokkeren, het vrijgeven van endorfinen te stimuleren en de bloedcirculatie te verbeteren.

Productvoordelen

Functies en voorzorgsmaatregelen

De OMRON PocketTens-pijnverlichter is een eenvoudige maar krachtige oplossing zonder medicatie, die verlichting biedt bij pijnlijke, stijve of gevoelige spieren en gewrichten. De PocketTens is zonder recept verkrijgbaar en helpt om je pijn in slechts 15 minuten te beheersen. Met dit draagbare TENS-apparaat heb je zelf de controle over de sterkte en verlichting voor diverse soorten pijn in het lichaam..OPMERKING: Om beschadiging van het apparaat te voorkomen mag het uitsluitend met de door OMRON aanbevolen snoeren, elektroden en accessoires worden gebruikt.

Specificaties

Treatment zones
3 programma's (arm/schouder, onderrug en been/voet) en twee massagestanden (kneden en stabiel)
Massage modes
2 massagestanden (kneden en stabiel)
Intensity levels
10 niveaus
Type pad
Pads met lange levensduur, maximaal 150 maal te gebruiken
Medicijnvrij
Ja
TENS-technologie met drievoudige werking
Ja
Gewicht (kg)
0,08
Item afmetingen (mm)
75 x 22 x 70

Inhoud van de verpakking

 • Hoofdunit
 • Kabel met pads
 • Houder voor pads
 • Zelfklevende Long Life pads met lange levensduur (1 paar)
 • Gebruiksaanwijzing
 • Batterijen

Garantie

OMRON biedt op dit product een garantie van 3 jaar vanaf de datum van aankoop.

Gebruiksaanwijzing en ondersteuning

Customer Service

Contact OMRON

Gebruiksaanwijzing

Veelgestelde vragen

Via elektroden worden elektrische impulsen naar specifieke plaatsen op het lichaam gezonden. De spieren reageren hierop. Als gevolg daarvan vinden 2 zaken plaats:

1) Pompfunctie van de spier:
Als laagfrequente elektrische stimulatie wordt toegepast op een stijf/vermoeid lichaamsdeel gaan de spieren zich afwisselend samentrekken en ontspannen.
Samentrekken: bloed, met afvalstoffen, wordt eruitgeperst.
Ontspannen: vers bloed vult de spier weer.
Door dit herhaalde ""pompen""van de spier wordt de doorbloeding verbeterd, waardoor problemen zoals stijve schouders, vermoeide benen en kramp worden verminderd.

2) Verminderen van pijn:
De zenuwen in het gebied dat laagfrequente elektrische signalen ontvangt worden gestimuleerd. Dit werkt in op de pijngeleiding van het lichaam naar het ruggemerg (pijnsignalen worden ""tegengehouden""). Het effect hiervan is relatief kortdurend. De frequenties die hiervoor worden gebruikt zijn ca: 2 ~ 100Hz.

Elektrostimulatie kan ook pijnbestrijdend werken doordat het lichaam wordt geprikkeld om natuurlijke morfine-achtige stoffen (endorfinen) aan te maken. Het effect hiervan houdt langer aan (5 ~ 12 uur). Dit effect vindt plaats bij frequenties van 100 ~ 1200 Hz.

De elektroden, ook de "Long Life Pads" moeten af en toe worden vervangen. Het is vaak mogelijk om de levensduur te verlengen door ze onder de koude kraan (zonder zeep) af te spoelen, de druppels eraf te schudden en de plastic beschermlaag erop te plakken (of, in geval van Long Life Pads, ze op de kunststof houder te plaatsen) en ze dan een nacht in de koelkast - niet in de vriezer - te leggen. Vaak keert dan de kleefkracht terug. Als dat niet het geval is moeten de elektroden vervangen worden. Uw leverancier kan u hiervoor van dienst zijn.

Verzending en retournering

Verzendinformatie

Standard delivery in 2 - 5 business days, at €5.95 per order. Free delivery for all orders above €20.

Retournering

Free return within 14 days. Read more about how to return an order.

Onze reactie op de COVID-19-pandemie

Ontdek hoe OMRON reageert op de COVID-19-pandemie en verken onze relevante oplossingen en diensten.

Verken