E3 Intense wit
E3 Intense wit
E3 Intense wit
E3 Intense wit
Video afspelen
E3 Intense wit
E3 Intense wit
E3 Intense wit
E3 Intense wit
Video afspelen

E3 Intense wit

HV-F021-EW
 • null
  3 jaar garantie

OMRON E3 Intense is een medicijnvrije pijnverlichter, met 6 vooraf ingestelde programma's, voor rug, schouders, gewrichten en spieren. Het apparaat is gebaseerd op TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation), een klinisch bewezen technologie die op grote schaal wordt gebruikt door fysiotherapeuten en pijnspecialisten.

De E3 Intense is compact ontworpen voor gebruik thuis, op het werk of tijdens het reizen per vliegtuig en trein. Het apparaat is intuïtief en gemakkelijk in het gebruik. Op het grote scherm kunt u zonder moeite een programma kiezen en de resterende behandelduur in een oogopslag bekijken.

Pas uw behandeling aan uw wensen aan. Kies voorgeprogrammeerde zones: rug, schouders, gewrichten, armen, benen, voetzolen of voeten en stel het intensiteitsniveau in op een stand die comfortabel aanvoelt.

 • null
  3 jaar garantie

Functies en voorzorgsmaatregelen

 • Pijnverlichting zonder medicatie
 • Draagbaar
 • Automatische programma's voor bepaalde lichaamszones
 • 3 massagestanden
 • 15 intensiteitsniveaus
 • Wasbare pads

Specificaties

Weergave
Ja
Type pad
Pads met lange levensduur, maximaal 150 maal te gebruiken
TENS-technologie met drievoudige werking
Ja
Medicijnvrij
Ja
Gewicht (kg)
0,10
Item afmetingen (mm)
52 x 25 x 112

Inhoud van de verpakking

 • E3 Intense unit
 • 1x Set pads
 • 1x Set batterijen
 • Kabel
 • Padhouder
 • Gebruiksaanwijzing

Garantie

OMRON biedt op dit product een garantie van 3 jaar vanaf de datum van aankoop.

Gebruiksaanwijzing en ondersteuning

Customer Service

Contact OMRON

Gebruiksaanwijzing

Veelgestelde vragen

Via elektroden worden elektrische impulsen naar specifieke plaatsen op het lichaam gezonden. De spieren reageren hierop. Als gevolg daarvan vinden 2 zaken plaats:

1) Pompfunctie van de spier:
Als laagfrequente elektrische stimulatie wordt toegepast op een stijf/vermoeid lichaamsdeel gaan de spieren zich afwisselend samentrekken en ontspannen.
Samentrekken: bloed, met afvalstoffen, wordt eruitgeperst.
Ontspannen: vers bloed vult de spier weer.
Door dit herhaalde ""pompen""van de spier wordt de doorbloeding verbeterd, waardoor problemen zoals stijve schouders, vermoeide benen en kramp worden verminderd.

2) Verminderen van pijn:
De zenuwen in het gebied dat laagfrequente elektrische signalen ontvangt worden gestimuleerd. Dit werkt in op de pijngeleiding van het lichaam naar het ruggemerg (pijnsignalen worden ""tegengehouden""). Het effect hiervan is relatief kortdurend. De frequenties die hiervoor worden gebruikt zijn ca: 2 ~ 100Hz.

Elektrostimulatie kan ook pijnbestrijdend werken doordat het lichaam wordt geprikkeld om natuurlijke morfine-achtige stoffen (endorfinen) aan te maken. Het effect hiervan houdt langer aan (5 ~ 12 uur). Dit effect vindt plaats bij frequenties van 100 ~ 1200 Hz.

De elektroden, ook de "Long Life Pads" moeten af en toe worden vervangen. Het is vaak mogelijk om de levensduur te verlengen door ze onder de koude kraan (zonder zeep) af te spoelen, de druppels eraf te schudden en de plastic beschermlaag erop te plakken (of, in geval van Long Life Pads, ze op de kunststof houder te plaatsen) en ze dan een nacht in de koelkast - niet in de vriezer - te leggen. Vaak keert dan de kleefkracht terug. Als dat niet het geval is moeten de elektroden vervangen worden. Uw leverancier kan u hiervoor van dienst zijn.

Verzending en retournering

Verzendinformatie

Standard delivery in 2 - 5 business days, at €5.95 per order. Free delivery for all orders above €20.

Retournering

Free return within 14 days. Read more about how to return an order.

Onze reactie op de COVID-19-pandemie

Ontdek hoe OMRON reageert op de COVID-19-pandemie en verken onze relevante oplossingen en diensten.

Verken