NightView

HEM-9601T-E3

NightView meet de bloeddruk overdag volledig geluidloos. 's Nachts gebeurt dit ook nog eens automatisch, terwijl je diep blijft slapen.

NightView is de eerste polsbloeddrukmeter voor thuis die is ontworpen om 's nachts en overdag de bloeddruk te meten. Zelfs met een gereguleerde bloeddruk overdag heeft 1 op de 4 mensen nog een aandoening met de naam nachtelijke hypertensie.

NightView kan:

  • Een volledig beeld van de bloeddruk van je patiënt krijgen, zowel 's nachts als overdag
  • De voortgang van je patiënten in de gaten houden terwijl ze hun gegevens delen

Productvoordelen

Automatisch en nauwkeurig
NightView is afgestemd op verschillende levensstijlen en slaappatronen en meet automatisch de bloeddruk om 02.00 uur1 en 04.00 uur2 en vier uur nadat de nachtelijke modus is ingeschakeld3. Bovendien is de nauwkeurigheid van NightView klinisch gevalideerd in zittende en liggende positie, zelfs als de pols draait tijdens de slaap4.

Comfortabel en stil
Het polsmanchet van NightView heeft een innovatieve vormgeving voor comfort en gebruiksgemak. Bovendien heeft NightView verzonken knoppen om te voorkomen dat ze per ongeluk worden ingedrukt tijdens het slapen. Het apparaat pompt volledig geluidloos en meet door licht op te blazen en minder lang te drukken, zodat de slaap zo min mogelijk verstoord wordt.

Houdt gegevens bij met OMRON connect-app
NightView houdt bloeddrukgegevens bij en synchroniseert ze met de OMRON connect-app, die compatibel is met iOS 10 en hoger en Android OS 7 en hoger. Het intuïtieve dashboard biedt snel een overzicht van de bloeddrukpatronen. De voortgang van je patienten is eenvoudig en op afstand in de gaten te houden met de gegevens die ze delen.

Ontvang een gratis NightView-toolkit

Zonder een volledig overzicht van de bloeddruk 's nachts en overdag lopen je patiënten mogelijk risico.

Door nauwkeurige, regelmatige controle van de bloeddruk's nachts en overdag krijg je een volledig beeld, zodat de kans op een vroegtijdige diagnose van nachtelijke hypertensie wordt vergroot. Een polsapparaat als NightView helpt om de prognose van nachtelijke hypertensie beter in te schatten.

Een nieuwe manier om een volledig beeld te krijgen: NightView, een uitgebreid overzicht van de bloeddruk van je patiënten thuis, 's nachts en overdag, zodat je hun behandelplan kunt optimaliseren.

Download nu de digitale productfolder voor meer informatie over NightView of vraag het volledige pakket van de NightView-toolkit aan om je patiënten bekend te maken met dit apparaat. De NightView-toolkit bevat:

  • Een productbrochure
  • Een gedrukte versie van de medische publicaties over NightView
  • 100 consumentenfolders en een folderhouder
  • Een poster voor de wachtkamer

Je ontvangt de NightView-toolkit binnen 2 werkdagen.

Nu aanvragen Toolkit

Klinisch gevalideerde nauwkeurigheid voor nachtelijke metingen thuis

De nachtelijke bloeddruk wordt beschouwd als een goede voorspeller van cardiovasculaire problemen. De gouden standaard voor het meten van nachtelijke bloeddruk is een ambulante bloeddrukmeter. Een groot probleem is echter het negatieve effect op de slaapkwaliteit van bloeddrukmetingen die worden genomen door een apparaat op de bovenarm tijdens de slaap.

In deze publicatieit wordt de validatie besproken van de nauwkeurigheid van een polsapparaat in zittende en liggende positie bij verschillende draaibewegingen van de pols en of dit een geschikt hulpmiddel is om thuis 's nachts bloeddrukmetingen te doen.

Alle documenten bekijken

Maak kennis met NightView

Bekijk het webinar om meer te weten te komen over nachtelijke hypertensie

Innovatie die verder gaat dan de ambulante bloeddrukmeter - optimaliseer de beoordeling en behandeling van nachtelijke bloeddruk

Uit een groot aantal onderzoeken is gebleken dat er een belangrijke correlatie bestaat tussen een hoge nachtelijke bloeddruk en orgaanschade en het voorspellen van voorvallen. Het meten van de nachtelijke bloeddruk is daarom steeds belangrijker geworden. Bij patiënten met slaapapneu staat het hartsysteem 's nachts onder belasting en het is daarom cruciaal om inzicht te krijgen in hun nachtelijke bloeddruk en deze bij te houden.

In deze webinar leggen prof. dr. Gianfranco Parati, prof. dr. Francesco Cappuccio en dr. Martino Pengo het belang uit van nachtelijke bloeddruk bij het beoordelen van cardiovasculaire risico's, hoe een verstoorde slaap van invloed is op de nachtelijke bloeddruk en hoe routinematige nachtelijke-bloeddrukmeting het beheersen van een verhoogde bloeddruk bij patiënten kan verbeteren.

Klik hier om de video van de volledige webinar te bekijken

Productinformatie NightView voor consumenten

Ga naar de NightView-pagina voor consumenten als je zelf een consument bent of als je een medische zorgverlener bent en productinformatie over NightView met je patiënten wilt delen.

Bezoek de consumentenpagina

Bronvermelding:
1. Kario K, Hoshide S, Haimoto H, et al. Sleep blood pressure self-measured at home as a novel determinant of organ damage: Japan morning surge home blood pressure (J-HOP) study. J Clin Hypertens (Greenwich). 2015;17(5):340-348.
2. Kario K, Kanegae H, Tomitani N, et al. Nighttime blood pressure measured by home blood pressure monitoring as an independent predictor of cardiovascular events in general practice. Hypertension. 2019;73(6):1240-1248.
3. Imai Y, Asayama K, Fujiwara S, et al. Development and evaluation of a home nocturnal blood pressure monitoring system using a wrist-cuff device. Blood Press Monit. 2018;23(6):318-326.
4. Kuwabara M, Harada K, Hishiki Y, Ohkubo T, Kario K, Imai Y. Validation of a wrist-type home nocturnal blood pressure monitor in the sitting and supine position according to the ANSI/AAMI*ISO81060-2:2013 guidelines: Omron HEM-9601T. J Clin Hypertens. 2020;22:970-978.