NightView
NightView
NightView
NightView
NightView
NightView
OMRON connect compatible

NightView

HEM-9601T-E3

Automatische polsbloeddrukmeter

NightView meet de bloeddruk overdag volledig geluidloos. 's Nachts gebeurt dit ook nog eens automatisch, terwijl je diep blijft slapen.

NightView is de eerste polsbloeddrukmeter voor thuis die is ontworpen om 's nachts en overdag de bloeddruk te meten. Zelfs met een gereguleerde bloeddruk overdag heeft 1 op de 4 mensen nog een aandoening met de naam nachtelijke hypertensie.

NightView kan:

  • Een volledig beeld van de bloeddruk van je patiënt krijgen, zowel 's nachts als overdag
  • De voortgang van je patiënten in de gaten houden terwijl ze hun gegevens delen

Productvoordelen

Automatisch en nauwkeurig

Automatisch en nauwkeurig

NightView is afgestemd op verschillende levensstijlen en slaappatronen en meet automatisch de bloeddruk om 02.00 uur1 en 04.00 uur2 en vier uur nadat de nachtelijke modus is ingeschakeld3. Bovendien is de nauwkeurigheid van NightView klinisch gevalideerd in zittende en liggende positie, zelfs als de pols draait tijdens de slaap4.

Comfortabel en stil

Comfortabel en stil

Het polsmanchet van NightView heeft een innovatieve vormgeving voor comfort en gebruiksgemak. Bovendien heeft NightView verzonken knoppen om te voorkomen dat ze per ongeluk worden ingedrukt tijdens het slapen. Het apparaat pompt volledig geluidloos en meet door licht op te blazen en minder lang te drukken, zodat de slaap zo min mogelijk verstoord wordt.

Houdt gegevens bij met OMRON connect-app

Houdt gegevens bij met OMRON connect-app

NightView houdt bloeddrukgegevens bij en synchroniseert ze met de OMRON connect-app, die compatibel is met iOS 10 en hoger en Android OS 7 en hoger. Het intuïtieve dashboard biedt snel een overzicht van de bloeddrukpatronen. De voortgang van je patienten is eenvoudig en op afstand in de gaten te houden met de gegevens die ze delen.

Maak kennis met NightView

Klinisch gevalideerde nauwkeurigheid voor nachtelijke metingen thuis

Specificaties

Apparaattype
Polsbloeddrukmeter
Verbonden
Ja
Manchettype
Polsmanchet 13,5–21,5 cm
Automatic Measurement
Ja
Validatie
Klinische validatie
Inclusief opbergetui
Ja
Consument of zorgverlener
Consument
Lengte (cm)
5,50
Hoogte (cm)
10,10
Diepte (cm)
1,70
Gewicht apparaat (g)
110,00

Inhoud van de verpakking

  • Bloeddrukmeter
  • opbergetui
  • 2 “AAA” alkaline batterijset
  • Gebruiksaanwijzing
  • bloeddrukpas

Compatibiliteit

Dit apparaat is compatibel met OMRON connect. Klik hier voor een lijst met smartphones die zijn getest met OMRON connect.

Gebruiksaanwijzing en ondersteuning

Customer Service

Contact OMRON

Gebruiksaanwijzing

Veelgestelde vragen

Generally, the time to fall asleep is between 10 pm to 12 pm. However, since human life rhythms vary from person to person, it is designed to be measured 4 hours after going to bed besides those times.
Nocturnal blood pressure is considered to be a better predictor of the risk of fatal and non-fatal cardiovascular events, such as stroke, than daytime blood pressure. It is possible that the daytime blood pressure is normal, but the blood pressure at night is elevated. However, not many people are aware that they have a high nocturnal blood pressure.

Verzending en retournering

Verzendinformatie

Retournering