NightView
NightView
NightView
NightView
NightView
NightView
OMRON connect compatible

NightView

HEM-9601T-E

Automatische polsbloeddrukmeter

NightView meet de bloeddruk overdag volledig geluidloos. 's Nachts gebeurt dit ook nog eens automatisch, terwijl je diep blijft slapen.

NightView is de eerste polsbloeddrukmeter voor thuis die is ontwikkeld om de nachtelijke bloeddruk te meten. Zelfs met een gereguleerde bloeddruk overdag heeft 1 op de 4 mensen nog een aandoening met de naam nachtelijke hypertensie, oftewel nachtelijke hoge bloeddruk. Dit komt veel voor bij mensen met aandoeningen als obstructieve slaapapneu (OSA) en resistente hypertensie.

Met NightView kun je:

  • Een volledig beeld van je bloeddruk krijgen, zowel 's nachts als overdag
  • Je voortgang in de gaten houden en gegevens met je arts delen

Productvoordelen

Automatisch en nauwkeurig

Automatisch en nauwkeurig

NightView is afgestemd op verschillende levensstijlen en slaappatronen en meet automatisch de bloeddruk om 02.00 uur1 en 04.00 uur2 en vier uur nadat de nachtelijke modus is ingeschakeld3. Bovendien is de nauwkeurigheid van NightView klinisch gevalideerd in verschillende posities, zelfs als de pols draait tijdens de slaap4.

Comfortabel en stil

Comfortabel en stil

Het polsmanchet van NightView heeft een innovatieve vormgeving voor comfort en gebruiksgemak. Bovendien heeft NightView verzonken knoppen om te voorkomen dat ze per ongeluk worden ingedrukt tijdens het slapen. Het apparaat pompt volledig geluidloos, en meet door licht op te blazen en minder lang te drukken, zodat de slaap zo min mogelijk verstoord wordt.

Houdt gegevens bij die je kunt delen

Houdt gegevens bij die je kunt delen

NightView houdt de bloeddrukgegevens bij en synchroniseert ze met de OMRON connect-app, die compatibel is met iOS 10 en hoger en Android OS 7 en hoger. Het intuïtieve dashboard biedt snel een overzicht van de bloeddrukpatronen. Deel je voortgang snel en op afstand met je arts.

Maak kennis met NightView

Klinisch gevalideerde nauwkeurigheid voor nachtelijke metingen thuis

Specificaties

Apparaattype
Polsbloeddrukmeter
Verbonden
Ja
Manchettype
Polsmanchet 13,5–21,5 cm
Automatic Measurement
Ja
Geheugen
350 metingen
Correct aanbrengen van de manchet
Ja
Validatie
Klinische validatie
Inclusief opbergetui
Ja
Consument of zorgverlener
Consument
Lengte (cm)
5,50
Hoogte (cm)
10,10
Diepte (cm)
1,70
Gewicht apparaat (g)
110,00

Inhoud van de verpakking

  • Bloeddrukmeter
  • opbergetui
  • 2 “AAA” alkaline batterijset
  • Gebruiksaanwijzing
  • bloeddrukpas

Compatibiliteit

Dit apparaat is compatibel met OMRON connect. Klik hier voor een lijst met smartphones die zijn getest met OMRON connect.

Gebruiksaanwijzing en ondersteuning

Customer Service

Contact OMRON

Gebruiksaanwijzing

Veelgestelde vragen

Over het algemeen ligt de tijd van het inslapen tussen 22.00 en 24.00 uur. Omdat het menselijke levensritme echter van persoon tot persoon verschilt, is NightView ingesteld om naast de genoemde tijden ook vier uur na het naar bed gaan een meting te doen.
De nachtelijke bloeddruk wordt beschouwd als een betere voorspeller van de kans op fatale en niet-fatale cardiovasculaire problemen, zoals een beroerte, dan de bloeddruk overdag. Het is mogelijk dat de bloeddruk overdag normaal is, terwijl de bloeddruk 's nachts verhoogd is. Er zijn echter maar weinig mensen die weten of ze 's nachts een hoge bloeddruk hebben.

Verzending en retournering

Verzendinformatie

Standard delivery in 2 - 5 business days at €5.95 per order. Free delivery for orders above €20.

Retournering

Free return within 14 days. Read more about how to return a product.